Start verkoop datum 16 gezinswoningen bekend

Definitieve start verkoop datum bekend

Markeer donderdag 22 december in je agenda.
Op die dag start online de verkoop van de 16 gezinswoningen in het Theresiakwartier.
Na de start verkoop heb je tot maandag 9 januari 2023, 09.00 uur om jouw voorkeur(en) kenbaar te maken. Dit doe je door het digitale inschrijfformulier via de website te downloaden, in te vullen en via de e-mail te sturen naar makelaarskantoren Verbrugge via nieuwbouw@verbrugge.com of Van de Water via nieuwbouw@vandewatergroep.nl. Let op: wil jij een concrete kandidaat worden? Zorg er dan ook voor dat je jouw financiële check opstuurt, samen met het inschrijfformulier.

Bekijk alle informatie van de gezinswoningen en ontdek wat jouw favoriete woningen zijn!

Op dit moment staan alleen nog de basiskenmerken op de website van de drie verschillende woningtypes. Op het moment dat de verkoop van start gaat op donderdag 22 december 2022 dan wordt de aanbodpagina volledig uitgebreid met alle informatie en specifieke kenmerken van de 16 woningen. Denk daarbij aan de plattegronden, de verkoopprijzen, de brochure en het inschrijfformulier.   

Weet jij al hoe je een concrete kandidaat wordt en hoe de verkoopprocedure verloopt?

Bij de toewijzing van de woningen kijken we enerzijds waar je woonachtig bent. Maar om een concrete kandidaat te worden is het nog belangrijker dat je jouw financiële situatie inzichtelijk hebt. Hiervoor kun je een financiële check laten opstellen.