Contact

Veel gestelde vragen:

Hoe ziet de Verkoop & toewijzingsprocedure er uit?
  • Op het moment dat de verkoop start zijn de definitieve prijzen bekend van de 27 koopappartementen.
  • Kandidaten woonachtig in de gemeente Geertruidenberg hebben een streepje voor op kandidaten die woonachtig zijn in een andere gemeente. Op deze manier proberen we doorstroming binnen de gemeente Geertruidenberg mogelijk te maken. Ben je niet woonachtig in de gemeente Geertruidenberg dan kom je nog steeds in aanmerking, want nog belangrijker is dat je kunt aantonen dat je de woning kunt betalen.

Financiële check laten opstellen

  • Bij de toewijzing van de appartementen kijken we dus enerzijds waar je woonachtig bent. Maar om een concrete kandidaat te worden is het van belang dat je jouw financiële situatie inzichtelijk hebt. Hiervoor kun je een financiële check laten opstellen.
  • Een financiële check laat je opmaken door een hypotheekverstrekker-/adviseur of door een betrokken projectmakelaar waar uit blijkt dat je het appartement van jouw voorkeur(en) kan betalen.
  • Let op: een financiële check is 3 weken geldig en deze stuur je samen met het inschrijfformulier op naar de makelaar. Zorg er dus voor dat je jouw financiële check laat opstellen nadat je de definitieve prijzen hebt gezien, de verkoop is gestart en de inschrijftermijn is geopend.

Inschrijfformulier

  • Op het moment dat de verkoop start is het inschrijfformulier te downloaden op de website.
  • Op dit formulier kun je jouw persoonlijke gegevens invullen, aangeven dat je een financiële check hebt laten opstellen en 5 voorkeuren opgeven voor een appartement/bouwnummer van jouw voorkeur(en).

Het inschrijfformulier en de financiële check stuur je op naar een van de betrokken projectmakelaars nadat de verkoop is gestart en de inschrijftermijn is geopend. Via de nieuwbrief ontvang je bericht over wanneer de verkoop daadwerkelijk start en de start en sluiting van de inschrijfperiode.

Ik heb een vraag over de nieuwbouw van Prisma. Bij wie moet ik zijn?

Prisma is verantwoordelijk voor haar nieuwbouw. Aannemersbedrijf BanBouw uit Nuenen verzorgt de bouwwerkzaamheden. Vragen, opmerkingen en/of klachten kunt u sturen naar info@prismanet.nl

Ik heb interesse in een nieuwbouwwoning in het plan Theresiakwartier. Wat moet ik doen?

Via het interesseformulier kun jij je aanmelden voor de nieuwsbrief zodat je als eerste alle updates van het project en de nieuwbouwwoningen ontvangt.

Wanneer wordt meer bekend gemaakt over de appartementen in fase 1 en de overige woningen in fase 2?

Op de pagina Planning bekijk je wanneer naar verwachting de verkoop en verhuur start van de woningen in Theresiakwartier. Wanneer we meer informatie hebben over de concrete dag van de start verkoop/verhuur, melden we dit via de nieuwsbrief en de website.

Ik ben omwonende en heb vragen en/of opmerkingen over de nieuwbouwplannen.

Indien je vragen en/of opmerkingen hebt over de nieuwbouwwoningen dan kun je deze aan ons stellen per mail of telefoon. Onze contactgegevens vind je op deze (contact-)pagina.

Hoe ziet de planning er uit?

Op de websitepagina Planning wordt de actuele planning bijgehouden zoals we die op dat moment inschatten. We raden je aan om deze pagina geregeld te bezoeken. Ook melden we updates over de planning via de nieuwsbrief die je per mail ontvangt als je je hebt aangemeld voor dit plan.

Wat kan ik doen om een concrete kandidaat te worden voor de koopwoningen?

De volledige verkoop- en toewijzingsprocedure, waarin staat aangegeven hoe je een concrete kandidaat wordt en wanneer de verkoop start en de woningen worden toegewezen, wordt nog bekend gemaakt. Wel kunnen we op hoofdlijnen aangeven wat van belang is.

Bij de toewijzing van de koopwoningen kijken we naar je financiële mogelijkheden en je huidige woonsituatie. Het is dus van belang dat je je financiële situatie inzichtelijk hebt wanneer je je inschrijft bij de start verkoop.

Kandidaten woonachtig in de gemeente Geertruidenberg hebben een streepje voor op kandidaten die woonachtig zijn in een andere gemeente. Op deze manier proberen we doorstroming binnen de gemeente Geertruidenberg mogelijk te maken.

Ben je niet woonachtig in de gemeente Geertruidenberg dan kom je nog steeds in aanmerking, want ook de financiële mogelijkheden spelen een rol bij de toewijzing van de koopwoningen.

Dit zijn de makelaars van Theresiakwartier

Voor de verkoop van de woningen in het Theresiakwartier zijn twee makelaarskantoren betrokken. Ze helpen je bij het maken van de juiste keuze voor jouw droomwoning en ze beantwoorden je vragen tijdens het verkoopgesprek.

 

Keiweg 24
4901 JA Oosterhout

   

Gangboord 11
4941 RE Raamsdonksveer

Heb je interesse?

Meld je aan voor de nieuwsbrief om als eerste alle updates van het project te ontvangen!

Theresiakwartier Raamsdonksveer v3
Ik ga akkoord met het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden.
Voer de Captcha in