Contact

Veel gestelde vragen:

Ik heb interesse in een nieuwbouwwoning in het plan Theresiakwartier. Wat moet ik doen?

Via het interesseformulier kun jij je aanmelden voor de nieuwsbrief zodat je als eerste alle updates van het project en de nieuwbouwwoningen ontvangt.

Voor de actuele beschikbaarheid van appartementen/woningen waarvan de verkoop reeds is gestart verwijzen we je graag naar de betrokken projectmakelaars.

Wie verkoopt de woningen?

De woningen worden verkocht door:

Van de Water Makelaardij Oosterhout, Keiweg 24, 4901 JA  Tel: 0162 447 447

Verbrugge Makelaardij Raamsdonksveer, Gangboord 11, 4941 RE Tel: 0162 521 297

Nadat de verkoop is gestart voeren zij de verkoopgesprekken met de kandidaten die een woning toegewezen hebben gekregen.

Kan ik me al inschrijven voor een woning?

Je kunt je pas inschrijven voor een bepaalde woning nadat de verkoop van deze fase is gestart. Zie ook verkoop - en toewijzigingsprocedure

Na het verstrijken van de inschrijftermijn zijn mogelijk nog woningen beschikbaar. Voor de actuele beschikbaarheid verwijzen we je altijd naar één van de projectmakelaars.

Hoe ziet de verkoop- en toewijzingsprocedure er uit?

Na start verkoop van een bepaalde fase kun je jouw voorkeur(en) kenbaar maken door het digitale inschrijfformulier (te downloaden via www.wonenintheresiakwartier.nl) in te vullen en te sturen naar de betrokken projectmakelaars:

Van de Water, mailadres: nieuwbouw@vandewatergroep.nl

Verbrugge, mailadres: nieuwbouw@verbrugge.com

Alle inschrijfformulieren die vóór de sluitingsdatum zijn ingeleverd, zullen worden behandeld en beoordeeld.

DE TOEWIJZING

Na de inschrijftermijn worden de appartementen/woningen toegewezen.

  • We proberen zoveel mogelijk de 1e voorkeur toe te delen en streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers.
  • Kandidaten woonachtig in de gemeente Geertruidenberg hebben een streepje voor op kandidaten die woonachtig zijn in een andere gemeente. Op deze manier proberen we doorstroming binnen de gemeente Geertruidenberg mogelijk te maken. Ben je niet woonachtig in de gemeente Geertruidenberg dan kom je nog steeds in aanmerking, want nog belangrijker is dat je kunt aantonen dat je de woning kunt betalen.
  • Als er voor een bepaald bouwnummer meerdere kandidaten hun voorkeur hebben aangegeven, vindt de toewijzing plaats aan de meest concrete kandidaten. Dat betekent dat we kijken naar in hoeverre je bekend bent met je financiële situatie en mogelijkheden. Immers, hoe sneller alle woningen zijn verkocht, hoe eerder we kunnen starten met de bouw en dat is voor alle betrokkenen én voor jou als mogelijk toekomstige bewoner, een voordeel.
  • Wil je als concrete kandidaat in aanmerking komen? Laat dan een financiële check opstellen en stuur deze gelijktijdig met het inschrijfformulier naar de makelaar.

FINANCIËLE CHECK

Een financiële check laat je opmaken door een hypotheekverstrekker-/adviseur of door een betrokken projectmakelaar waar uit blijkt dat je het appartement/de woning van jouw voorkeur(en) kan betalen. Let op: een financiële check is 3 weken geldig en deze stuur je samen met het inschrijfformulier op naar de makelaar.

RESERVELIJST

Mochten we je onverhoopt geen appartement/woning kunnen toewijzen, dan krijg je ook hierover zo spoedig mogelijk bericht per e-mail. Je komt dan automatisch op de lijst van reservekandidaten voor jouw voorkeursappartementen. Komt later een woning van jouw voorkeur alsnog vrij, dan krijg je zo snel mogelijk een telefoontje van een van de betrokken makelaars.

VRAGEN?

Wij vertrouwen erop dat deze informatie voor jou voldoende duidelijkheid geeft over het verkoopproces. Echter, mocht je nog vragen hebben over de woningen of over het verkoopproces, dan kun je (telefonisch) contact opnemen met één van de makelaars.

Van de Water Makelaardij Oosterhout, Keiweg 24, 4901 JA  Tel: 0162 447 447

Verbrugge Makelaardij Raamsdonksveer, Gangboord 11, 4941 RE Tel: 0162 521 297

Ik heb een vraag over de nieuwbouw van Prisma. Bij wie moet ik zijn?

Prisma is verantwoordelijk voor haar nieuwbouw. Aannemersbedrijf BanBouw uit Nuenen verzorgt de bouwwerkzaamheden. Vragen, opmerkingen en/of klachten kunt u sturen naar info@prismanet.nl

Wanneer wordt er meer bekend gemaakt over de verkoop/verhuur van fase 2?

Op de pagina Planning bekijk je wanneer naar verwachting de verkoop en verhuur start van de woningen in Theresiakwartier. Wanneer we meer informatie hebben over de concrete dag van de start verkoop/verhuur, melden we dit via de nieuwsbrief en de website.

Ik ben omwonende en heb vragen en/of opmerkingen over de nieuwbouwplannen.

Indien je vragen en/of opmerkingen hebt over de nieuwbouwwoningen dan kun je deze aan ons stellen per mail of telefoon. Onze contactgegevens vind je op deze (contact-)pagina.

Hoe ziet de planning er uit?

Op de websitepagina Planning wordt de actuele planning bijgehouden zoals we die op dat moment inschatten. We raden je aan om deze pagina geregeld te bezoeken. Ook melden we updates over de planning via de nieuwsbrief die je per mail ontvangt als je je hebt aangemeld voor dit plan.

Wat kan ik doen om een concrete kandidaat te worden voor de koopwoningen?

De volledige verkoop- en toewijzingsprocedure, waarin staat aangegeven hoe je een concrete kandidaat wordt vind je hier

Dit zijn de makelaars van Theresiakwartier

Voor de verkoop van de woningen in het Theresiakwartier zijn twee makelaarskantoren betrokken. Ze helpen je bij het maken van de juiste keuze voor jouw droomwoning en ze beantwoorden je vragen tijdens het verkoopgesprek.

 

Keiweg 24
4901 JA Oosterhout
T:  0162 447 447
E: nieuwbouw@vandewatergroep.nl

   

Gangboord 11
4941 RE Raamsdonksveer
T: 0162 521 297
E: nieuwbouw@verbrugge.com