Planning

Wat is de tijdlijn van het bouwproces

Via deze pagina houden we je op de hoogte van de actuele planning voor de nieuwbouwwoningen in zone 2 en 3. Wanneer de planning wijzigt passen we dat op deze pagina aan. We raden je aan om deze pagina regelmatig te bezoeken en je in te schrijven voor de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van de actuele status.

JAN-2022

Woningaanbod
De belangrijkste kenmerken van de koopappartementen hebben we alvast voor je op de website geplaatst. Je bekijkt ze bij het aanbod.

FEB-2022

Bestemmingsplanprocedure
Het nieuwe bestemmingsplan lag tot 1 december 2021 ter inzage. Eind februari is het bestemmingsplan door de gemeenteraad vastgesteld en inmiddels is het onherroepelijk.

7 juli 2022

Start verkoop fase 1
De verkoop van de eerste fase met 27 appartementen is gestart! De inschrijftermijn sluit op donderdag 14 juli om 17.00 uur. Indien daarna een appartement beschikbaar is of je wil op de reservelijst, meld dit dan bij de makelaars.

Q1-2023

Start Bouw
Wanneer de verkoop voorspoedig verloopt, verwachten we begin 2023 een aanvang te kunnen maken met de bouw van de eerste fase. Daarvoor, aan het einde van 2022, zal de bestaande bouw nog worden gesloopt en de grond 'bouwgereed' worden gemaakt. De laatste fase bestaande uit de 16 eengezinswoningen en studio’s kunnen pas gerealiseerd worden zodra Prisma haar nieuwbouw klaar heeft. Dat zal naar verwachting medio 2023 zijn.

Q1-2023

Start verkoop fase 2
De verkoop van de tweede fase met daarin 16 hoek- en rijwoningen start naar verwachting in Q4 van 2022. Meer informatie over deze fase volgt in een later stadium.

'24/'25

29 studio's
De oplevering van het kleinschalige woongebouw staat gepland voor 2024/2025. Het is op dit moment nog niet bekend of de studio's worden verkocht of worden verhuurd. Dit maken we in een later stadium nog bekend.

Heb je interesse?

Meld je aan voor de nieuwsbrief om als eerste alle updates van het project te ontvangen!

Theresiakwartier Raamsdonksveer v2