Planning

Wat is de tijdlijn van het bouwproces

Via deze pagina houden we je op de hoogte van de actuele planning voor de nieuwbouwwoningen in zone 2 en 3. Wanneer de planning wijzigt passen we dat op deze pagina aan. We raden je aan om deze pagina regelmatig te bezoeken en je in te schrijven voor de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van de actuele status.

'24/'25

29 studio's
De oplevering van het kleinschalige woongebouw staat gepland voor 2024/2025. Het is op dit moment nog niet bekend of de studio's worden verkocht of worden verhuurd. Dit maken we in een later stadium nog bekend.

Q1-2023

Start Bouw
De verkoop loopt voorspoedig en we verwachten begin 2023 een aanvang te kunnen maken met de bouw van de eerste fase. De bestaande bouw is inmiddels gesloopt en de grond wordt nu 'bouwgereed' gemaakt. De laatste fase bestaande uit de 16 eengezinswoningen en studio’s kunnen pas gerealiseerd worden zodra Prisma haar nieuwbouw klaar heeft. Dat zal naar verwachting medio 2023 zijn.

DEC-2022

Start verkoop 16 gezinswoningen
De verkoop is gestart! Je hebt tot maandag 9 december 2023 om je voorkeuren door te geven via het inschrijfformulier. Nieuwsgierig? Neem een kijkje bij het aanbod.

JUL-2022

Verkoop 27 appartementen
De verkoop is in de zomer van 2022 gestart en er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Benieuwd welke dit zijn? Je bekijkt ze bij het aanbod.

FEB-2022

Bestemmingsplanprocedure
Het nieuwe bestemmingsplan lag tot 1 december 2021 ter inzage. Eind februari is het bestemmingsplan door de gemeenteraad vastgesteld en inmiddels is het onherroepelijk.

Heb je interesse?

Meld je aan voor de nieuwsbrief om als eerste alle updates van het project te ontvangen!

Theresiakwartier Raamsdonksveer v2