Aanbod

Aanbod binnen het nieuwe Theresiakwartier

In het Theresiakwartier komen appartementen, gezinswoningen en studio's. De woningen gaan gefaseerd in de verkoop: 27 appartementen in de eerste fase (gesitueerd in zone 2) en 16 hoek- en rijwoningen in de tweede fase (gesitueerd in zone 3). Ook het kleinschalige woongebouw met de 29 studio's komt in zone 2 te liggen.

Appartementen - nog 1 beschikbaar

Er is nog 1 appartement van de 27 beschikbaar. Dit laatste appartement is ca. 87 m2, beschikt over een ruimtelijke woonkamer en een riante (hoofd)slaapkamer met aangrenzend het terras. De woning wordt aangeboden voor €400.000. v.o.n. Bijkomend voordeel is dat de bouw binnenkort van start gaat!

Kijk verder

16 gezinswoningen - Verkoop gestart

In de tweede fase komen 16 hoek- en rijwoningen. De woningen variëren in grootte van ca. 115 m2 tot 130 m2 en hebben een tuin op het zuidwesten en noordwesten. Bekijk de verkoopstukken en ontdek jouw favoriete woningen.

Kijk verder

Studio's

Net als de hoek- en rijwoningen ligt ook het woongebouw met de studio's in Zone 3. De oppervlaktes van de studio's variëren van ca. 44 tot 62 m2. Het is op dit moment nog niet bekend of deze studio's worden verkocht of worden verhuurd. Meer info volgt in een later stadium. Niets meer missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Interesse?

Heb je interesse?

Meld je aan voor de nieuwsbrief om als eerste alle updates van het project te ontvangen!

Theresiakwartier Raamsdonksveer v2