Aanbod

Aanbod binnen het nieuwe Theresiakwartier

In het Theresiakwartier komen appartementen, gezinswoningen en studio's. De woningen gaan gefaseerd in de verkoop: 27 appartementen in de eerste fase (gesitueerd in zone 2) en 16 hoek- en rijwoningen in de tweede fase (gesitueerd in zone 3). Ook het kleinschalige woongebouw met de 29 studio's komt in zone 2 te liggen.

Appartementen

De eerste fase met 27 koopappartementen is gesitueerd in Zone 2. De appartementen liggen verdeeld over 4 woonlagen en variëren vanaf ca. 70 m2 tot en met 155 m2. De verkoopprijs begint vanaf ca. €330.000 v.o.n.

Kijk verder

Hoek- en Rijwoningen

In de tweede fase komen 16 hoek- en rijwoningen. Ze liggen in Zone 3 van het plangebied. De woningen variëren in grootte van ca. 115 m2 tot 130 m2 en hebben een tuin op het zuidwesten en noordwesten. De start verkoop is gepland begin 2023 en meer info volgt in Q3 2022. Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Interesse?

Studio's

Net als de hoek- en rijwoningen ligt ook het woongebouw met de studio's in Zone 3. De oppervlaktes van de studio's variëren van ca. 44 tot 62 m2. Het is op dit moment nog niet bekend of deze studio's worden verkocht of worden verhuurd. Meer info volgt in een later stadium. Niets meer missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Interesse?

Heb je interesse?

Meld je aan voor de nieuwsbrief om als eerste alle updates van het project te ontvangen!

Theresiakwartier Raamsdonksveer v3
Ik ga akkoord met het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden.
Voer de Captcha in