Aanbod

Aanbod binnen het nieuwe Theresiakwartier

In het Theresiakwartier komen appartementen, gezinswoningen en studio's. De woningen gaan gefaseerd in de verkoop: 27 appartementen in de eerste fase (gesitueerd in zone 2) en 16 hoek- en rijwoningen in de tweede fase (gesitueerd in zone 3). Ook het kleinschalige woongebouw met de 29 studio's komt in zone 2 te liggen.

16 gezinswoningen - Verkoop gestart

In de tweede fase komen 16 hoek- en rijwoningen. De woningen variëren in grootte van ca. 115 m2 tot 130 m2 en hebben een tuin op het zuidwesten en noordwesten. Bekijk de verkoopstukken en ontdek jouw favoriete woningen.

Kijk verder

Appartementen - verkocht

Alle 27 appartementen van fase 1 zijn verkocht. Wil je nog iets terugkijken van de verkoopinformatie? Bij de downloadpagina vind je alle verkoopstukken.

Studio's

Net als de hoek- en rijwoningen ligt ook het woongebouw met de studio's in Zone 3. De oppervlaktes van de studio's variëren van ca. 44 tot 62 m2. Het is op dit moment nog niet bekend of deze studio's worden verkocht of worden verhuurd. Meer info volgt in een later stadium. Niets meer missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Interesse?

Heb je interesse?

Meld je aan voor de nieuwsbrief om als eerste alle updates van het project te ontvangen!

Theresiakwartier Raamsdonksveer v2