Hoe ziet de verkoop- en toewijzingsprocedure er uit?

Hoe ziet de verkoop- en toewijzingsprocedure er uit?

Bij de toewijzing van de appartementen kijken we enerzijds waar je woonachtig bent. Maar om een concrete kandidaat te worden is het van belang dat je jouw financiële situatie inzichtelijk hebt. Hiervoor kun je een financiële check laten opstellen.

Kandidaten woonachtig in de gemeente Geertruidenberg hebben een streepje voor op kandidaten die woonachtig zijn in een andere gemeente. Op deze manier proberen we doorstroming binnen de gemeente Geertruidenberg mogelijk te maken. Ben je niet woonachtig in de gemeente Geertruidenberg dan kom je nog steeds in aanmerking, want nog belangrijker is dat je kunt aantonen dat je de woning kunt betalen.

Financiële check laten opstellen

Op het moment dat de verkoop start zijn de definitieve prijzen bekend van de 27 koopappartementen. Een financiële check laat je opmaken door een hypotheekverstrekker-/adviseur of door een betrokken projectmakelaar waar uit blijkt dat je het appartement van jouw voorkeur(en) kan betalen. Let op: een financiële check is 3 weken geldig en deze stuur je samen met het inschrijfformulier op naar de makelaar. Zorg er dus voor dat je jouw financiële check laat opstellen nadat je de definitieve prijzen hebt gezien, de verkoop is gestart en de inschrijftermijn is geopend.

Inschrijfformulier

Op het moment dat de verkoop start is het inschrijfformulier te downloaden op de website. Op dit formulier kun je jouw persoonlijke gegevens invullen, aangeven dat je een financiële check hebt laten opstellen en 5 voorkeuren opgeven voor een appartement/bouwnummer van jouw voorkeur(en). Het inschrijfformulier en de financiële check stuur je op naar een van de betrokken projectmakelaars nadat de verkoop is gestart en de inschrijftermijn is geopend. Via de nieuwbrief ontvang je bericht over wanneer de verkoop daadwerkelijk start en de start en sluiting van de inschrijfperiode.

Heb je interesse?

Meld je aan voor de nieuwsbrief om als eerste alle updates van het project te ontvangen!

Theresiakwartier Raamsdonksveer v2