Maak kennis met de makelaars van Theresiakwartier

Maak kennis met de makelaars van Theresiakwartier

Voor de verkoop van de woningen in het Theresiakwartier zijn twee makelaarskantoren betrokken. Ze helpen je bij het maken van de juiste keuze voor jouw droomwoning en ze beantwoorden je vragen tijdens het verkoopgesprek.

De makelaarskantoren voor dit project zijn Van de Water en Verbrugge. Beide kantoren zijn gevestigd op korte afstand van het plan en zijn geen onbekende schakel in de regionale nieuwbouwmakelaardij. Met ieder hun eigen nieuwbouwteam staan ze graag voor je klaar. Door jouw woonwensen en mogelijkheden te bespreken met de makelaars, kom je tot een juiste beslissing en de aankoop van een nieuwbouwwoning.


Oosterhout
Keiweg 24, 4901 JA
T 0162 447 447
M nieuwbouw@vandewatergroep.nl


Raamsdonksveer, Gangboord 11, 4941 RE
T 0162 521 297
M nieuwbouw@verbrugge.com

VEEL GESTELDE VRAGEN

Met welke vragen kan ik terecht bij de makelaars?

Op dit moment zijn we nog volop bezig met de uitwerking van de eerste fase met 27 koopappartementen. Alle informatie die bekend is staat op dit moment op de website. De makelaars beschikken over dezelfde informatie. Wil je meer informatie over het plan of de woningen, dan willen je vriendelijk verzoeken om de nieuwe informatie af te wachten. Wanneer deze informatie bekend is  maken we dit kenbaar via de nieuwsbrief.

Wanneer word je een concrete kandidaat?

Eén van de voorwaarden om in aanmerking te komen voor een woning is je financiële situatie. Over niet al te lange tijd maken we prijsindicaties bekend van de 5 categorieën appartementen die nu op de website staan. Heb jij na het bekijken van de prijsindicaties interesse en wil je graag inzicht in je financiële mogelijkheden of hulp bij de verkoop van je huidige woning? Neem dan gerust contact op met één van de betrokken makelaarskantoren. Ze staan voor je klaar!

Hoe ziet de verkoop- en toewijzingsprocedure er uit?

De volledige verkoop- en toewijzingsprocedure, waarin staat aangegeven hoe je een concrete kandidaat wordt en wanneer de verkoop start en de woningen worden toegewezen, wordt nog bekend gemaakt. Wel kunnen we op hoofdlijnen aangeven wat van belang is.

Zoals gezegd kijken we bij de toewijzing van de koopwoningen onder andere naar je financiële mogelijkheden en je huidige woonsituatie. Het is dus van belang dat je je financiële situatie inzichtelijk hebt wanneer je je inschrijft bij de start verkoop.

Kandidaten woonachtig in de gemeente Geertruidenberg hebben een streepje voor op kandidaten die woonachtig zijn in een andere gemeente. Op deze manier proberen we doorstroming binnen de gemeente Geertruidenberg mogelijk te maken. Ben je niet woonachtig in de gemeente Geertruidenberg dan kom je nog steeds in aanmerking, want ook de financiële mogelijkheden spelen een rol bij de toewijzing van de koopwoningen.