De verkoop van de 16 gezinswoningen is gestart

Verkoop van start!

Waar vind je alle belangrijke informatie?
Alle verkoopinformatie is te vinden bij het aanbod en bij de downloadpagina. Hier vind je de digitale brochure, de prijslijst, de technische informatie en de optiemogelijkheden. Ook het inschrijfformulier is daar te downloaden waarop je jouw favoriete woningen kunt aangeven.

Heb je alle verkoopstukken bekeken, weet je waar jouw voorkeur(en) naar uit gaat/gaan en wil je je inschrijven? Zorg er dan voor dat je het inschrijfformulier vóór maandag 9 januari 2023 om 09.00 uur hebt ingediend bij één van de makelaarskantoren. Dit doe je door het digitale inschrijfformulier via de website te downloaden, in te vullen en via de e-mail te sturen naar makelaarskantoren Verbrugge via nieuwbouw@verbrugge.com of Van de Water via nieuwbouw@vandewatergroep.nl.

Weet jij al hoe je een concrete kandidaat wordt en hoe de verkoopprocedure verloopt?
Bij de toewijzing van de woningen kijken we enerzijds waar je woonachtig bent. Maar om een concrete kandidaat te worden is het nog belangrijker dat je jouw financiële situatie inzichtelijk hebt. Hiervoor kun je een financiële check laten opstellen die je meestuurt met het inschrijfformulier.