Update verwachte start verkoop en start inschrijving

Update verwachte start verkoop en start inschrijving

We zijn volop bezig met het afronden van de verkoopstukken en de voorbereiding van de start verkoop. Tot vandaag stond de start verkoop gepland op Q2/Q3 2022. Inmiddels kunnen we daar weer iets concreter in zijn. We streven naar een start verkoop medio juli 2022.

De definitieve start verkoop datum is hét moment dat de inschrijving is geopend en jij je voorkeuren voor de appartementen kunt doorgeven via het inschrijfformulier. Je ontvangt tijdig bericht via de nieuwsbrief over de exacte dag van de start verkoop. Markeer nu alvast juli 2022 in je agenda.

Wanneer komt het woningaanbod online?

Het woningaanbod van de 27 appartementen, met de belangrijkste informatie om je te oriënteren voor de appartementen van jouw voorkeuren, staat ongeveer 2 weken voorafgaand aan de datum van de start verkoop online. Je bekijkt dan de definitieve verkoopprijzen, de plattegronden en de nieuwe impressies van alle 27 appartementen. Hierdoor kun jij je alvast voorbereiden en weet je bij start verkoop wat je favoriete appartementen zijn.

Wanneer volgen de verkoopstukken?

Op de dag van de start verkoop staan de belangrijkste verkoopstukken op de website. Denk aan de digitale brochure, de technische omschrijving, de prijslijst en het inschrijfformulier. Hierdoor heb je een compleet beeld van het appartement en kun jij middels het inschrijfformulier en je financiële check je concrete interesse kenbaar maken bij een van de betrokken projectmakelaars!