Sneak preview: nieuwe beelden appartementen!

Sneak preview: nieuwe beelden appartementen!

De impressies die tot nu toe zijn getoond op de website komen voort uit de fase van het schetsontwerp. Inmiddels zijn we bezig met het afronden van het definitieve ontwerp en daar horen nieuwe en frisse beelden bij! De eerste beelden hebben we ontvangen en we laten ze graag aan je zien.

De twee hoeken van het woongebouw zijn zodanig in beeld gebracht dat alle appartementen zichtbaar zijn. Op de begane grond komt de parkeergarage (achter de hekwerken met groen), het bergingscluster en een ontmoetingsruimte. Binnenkort, wanneer het woningaanbod online staat, zijn de gevels aanklikbaar en kom je te weten waar de appartementen liggen, de inrit van de parkeergarage en de ontmoetingsruimte.

Welke beelden volgen nog?

Op het moment dat het woningaanbod online komt te staan kun jij alle plattegronden bekijken. Daarnaast zijn we ook bezig met interieurimpressies. Zo krijg je een goed ruimtelijk beeld van de verschillende woon- en leefruimtes. Het woningaanbod met daarbij de extra beelden volgen binnen enkele weken…. Niets missen? Houd de nieuwsbrieven goed in de gaten!