Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf up-to-date

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf up-to-date

Wil jij op de hoogte blijven van het plan en helemaal niets missen over de voortgang van Theresiakwartier? Dan raden we je aan om je aan te melden via de nieuwsbrief als je dat nog niet hebt gedaan.

Ik ben aangemeld voor de nieuwsbrief als geïnteresseerde. Wat betekent dat?
Wanneer je bent aangemeld als geïnteresseerde ontvang je digitale nieuwsbrieven met belangrijke informatie over het plan en updates over de voortgang. Je hoeft je maar één keer aan te melden met één mailadres. Heb je het idee dat je de nieuwsbrieven niet (meer) ontvangt? Controleer dan ook voor de zekerheid je spam-inbox.

Wil jij je nu al definitief inschrijven?
Houd dat enthousiasme vast! We vragen je vriendelijk om je geduld te bewaren tot vlak vóór de start verkoop wanneer we bekend maken hoe jij je kunt inschrijven voor een woning.

Planning en informatieverstrekking
Wanneer wordt meer bekend gemaakt over de appartementen in fase 1 en de overige woningen in fase 2?
Op de pagina Planning bekijk je wanneer naar verwachting de verkoop en verhuur start van de woningen in Theresiakwartier. Wanneer we meer informatie hebben over de concrete dag van de start verkoop/verhuur, melden we dit via de nieuwsbrief en de website.

Richting het moment van de start verkoop gaan we steeds meer bekend maken over de appartementen. Bijvoorbeeld hoe de verkoop- en toewijzingsprocedure verloopt, wie de makelaar is, wat de prijsindicaties zijn en hoe de woningen eruitzien van binnen en buiten.
Kortom; de beperkte informatie wordt steeds concreter gemaakt. Dit alles melden we ook weer via de digitale nieuwsbrieven.

Waar kan ik me aanmelden voor de nieuwsbrief?
Je meld je aan door je gegevens achter te laten bij het interesseformulier onderaan deze website.