Impressies 16 gezinswoningen

Impressies 16 gezinswoningen

De impressies die tot nu toe zijn getoond op de website komen voort uit de fase van het schetsontwerp. Inmiddels zijn we bezig met het afronden van het definitieve ontwerp en daar horen nieuwe en frisse beelden bij! De eerste beelden hebben we ontvangen en we laten ze graag aan je zien.

Er worden twee kleuren metselwerk toegepast bij de rijwoningen: grijsgeel genuanceerd en geel genuanceerd. Daar waar een verspringing in het blok te zien is, wordt een andere kleur baksteen toegepast.

Wanneer je straks een woning hebt gekocht ga je samen met de kopersbegeleiding jouw woonwensen bespreken en maak je je droomhuis compleet.

Waar kun je bijvoorbeeld nog uit kiezen?
Op de daken zie je een aantal antracieten dakkapellen staan. Deze zijn optioneel te kiezen. De dakkapel op maakt je zolder een stuk ruimtelijker en zorgt voor meer daglicht. Op de interieurbeelden zie je bij de keuken een keukenraam met borstwerking. Zo wordt de woning in de basis aangeboden. Wil je een gaaf element toevoegen bij je keuken? Kies dan voor een verdiepingshoog raam! Meer interactie met buiten én lekker veel daglicht.

Wat valt verder nog op?
Bij een aantal woningen is een flinke opbouw te zien. Dit is een soort van 'doorgemetselde' dakkapel die standaard wordt aangeboden. Hierdoor heb je straks extra veel ruimte én daglicht op de zolderverdieping.